Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Bellen McAfee Contacteren Klantdienst Nummer +32-28081298 Belgie

U kunt ons bereiken door het McAfee Contacteren Klantdienst Nummer +32-28081298 te bellen voor online antivirus ondersteuning. We zijn 24 uur per dag beschikbaar bij Mcafee ondersteuning Belgie voor computerhulp.

WILT U MCAFEE UITSCHAKELEN IN WINDOWS 10? WEET HIER WAT TE DOEN!

Wanneer u een antivirus programma op uw apparaat installeert, is het bedoeld om beschermd te blijven tegen allerlei soorten cyberaanvallen. Maar soms moet u het voor een korte tijd uitschakelen. Het kan zijn dat een installatie programma u hierom vraagt totdat de procedure is voltooid. De reden hiervoor is dat het antivirus programma moeite heeft om te bepalen of het programma dat u installeert een legitiem programma is of slechts een virus dat wortel schiet in het opslagsysteem van uw pc.

Als u de antivirus van een legitieme website heeft gedownload, kunt u het ding veilig installeren door uw antivirus voorlopig uit te schakelen. Om de procedure op uw apparaat uit te voeren, heeft u de mogelijkheid om hulp in te roepen van onze technische ondersteuning van McAfee.

Het is echter het beste als u de procedure zelf uitprobeert. En als dat niet lukt, neem dan contact op met ons serviceteam via het McAfee-klantenservicenummer.

Om uw McAfee-software uit te schakelen, zoekt u het pictogram in het systeemvak op de taakbalk. Klik nu met de rechtermuisknop op het pictogram om de optie te kiezen om het programma uit te schakelen of af te sluiten. Aangezien verschillende apparaten verschillende methoden hebben, is hier een andere procedure die u kunt proberen:

  1. Klik met de rechtermuisknop op het McAfee-pictogram.
  2. Selecteer ‘Instellingen wijzigen’.
  3. Kies Real-time scannen.
  4. Klik in het geopende McAfee-venster op de knop Uitschakelen.
  5. Als u om timings wordt gevraagd, selecteert u Als ik mijn pc opnieuw opstart.
  6. Schakel nu alle scanfuncties uit.

Als u een fout tegenkomt bij het volgen van de bovenstaande procedure, kunt u direct contact opnemen met onze technische ondersteuning van McAfee!

Dit is de eenvoudigste procedure om McAfee uit of in te schakelen wanneer u een ander programma installeert dat hiermee een conflict kan veroorzaken. Maar vergeet niet om de antivirus software opnieuw in te schakelen of zelfs uw pc opnieuw op te starten om ervoor te zorgen dat uw apparaat wordt gescand op nieuwe infecties en dat de antivirus programma opstart zoals het hoort.

Voor meer informatie kunt u 24 uur per dag contact opnemen met onze experts van de McAfee-klantenservice. U kunt dit doen via e-mail, telefoon of live chat-ondersteunings dienst. We beloven u tijdige en passende oplossingen te bieden, zodat u nooit meer met hetzelfde probleem te maken krijgt!

Originele bron

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post