Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Bellen McAfee Contacteren Klantdienst Nummer +32-28081298 Belgie

U kunt ons bereiken door het McAfee Contacteren Klantdienst Nummer +32-28081298 te bellen voor online antivirus ondersteuning. We zijn 24 uur per dag beschikbaar bij Mcafee ondersteuning Belgie voor computerhulp.

Wat te doen om MCAFEE SAFE FAMILY INSTALLATION ERROR ON WINDOWS TE VERWIJDEREN?

Kinderen zitten tegenwoordig vastgelijmd aan de smartphones en besteden steeds minder tijd aan studeren of interesse in buitenactiviteiten, waardoor hun fysieke activiteit wordt verminderd. Dit kan verschillende gezondheidsproblemen veroorzaken. Het is daarom erg belangrijk om dit gebruik van elektronische gadgets onder kinderen te matigen en hen een gereguleerde blootstelling aan internet te bieden om beide dingen in evenwicht te houden. Mcafee Safe Family is een andere geweldige variant van de antivirus om kinderen te beschermen tegen overmatige blootstelling aan internet. U kunt meer te weten komen over het product en hoe u hiermee verband houdende problemen kunt oplossen door gebruik te maken van onze diensten bij de klantenondersteuning van Mcafee. Bel ons gewoon en ontvang alle benodigde informatie.

Bij het installeren van de Safe Family op hun Windows-computer lopen sommige klanten tegen bepaalde fouten aan. Halverwege de installatie stopt het proces abrupt en knippert de foutmelding op het scherm - 'Fout. Sorry, uw Mcafee-software kan niet worden geïnstalleerd'.

Dit is een veel voorkomende fout wanneer u al een oudere versie van Mcafee-beveiligings software op uw Windows-systeem hebt geïnstalleerd, zoals Live Safe of Total Protection, en u probeert de nieuwste Mcafee Safe Family te installeren.

Om van deze terugkerende fout af te komen, stelt Mcafee voor dat u de nieuwste versie van Mcafee Windows Security-software op uw computer installeert. We raden aan om onze Mcafee-klantenservice te bereiken voor betere oplossingen. Hier is een gedetailleerde procedure voor het downloaden van de nieuwste versie op uw apparaat.

  • Open Mcafee op uw systeem door op het pictogram te klikken.
  • Klik op PC-beveiliging in het hoofdvenster.
  • Selecteer Update Mcafee-app en controleer vervolgens of er updates zijn.
  • Laat de app de nieuwste versie downloaden.
  • Aan het einde verschijnt een bericht om te bevestigen dat het updateproces is voltooid.

Een andere methode om dit te doen is om toegang te krijgen tot het M Shield-pictogram dat beschikbaar is naast het klokpictogram.

  • Klik op de optie Controleren op updates op het scherm.
  • Wacht een paar minuten om het af te maken.
  • Een bericht knippert op het scherm om de succesvolle installatie van de nieuwste versie te bevestigen.

Na het installeren van de nieuwste versie van de beveiligingssoftware, start u uw pc opnieuw op en probeert u de Safe Family opnieuw te installeren zodra deze opnieuw is geopend.

Als je het nog steeds niet kunt downloaden op je pc, neem dan rechtstreeks contact met ons op via mcafee antivirus klantenservice bellen. We bieden gegarandeerde onmiddellijke oplossingen zonder wachttijd. Bel ons, mail ons of chat met ons voor hulp of suggesties.

Originele bron

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post